Student oppdager den raskeste måten å gå ned i vekt - 17 kg i 1 måned!


(Health Reports 24) - Jasmine Ohlson, en student ved Oxford University, kan miste 17 kg (mest fett) om 1 måned uten å bruke en krone av egne penger. Jasmine studerer ernæringsvitenskap i Oxford og for et obligatorisk forskningsprosjekt, syntes Jasmine det ville være perfekt å bruke universitetsressurser for å finne ut hvordan man skal takle sitt vekttap. Ifølge Jasmine var "den dyreste delen av alt å finne det som fungerte, men den faktiske løsningen koster bare rundt 50 kr."

"Jeg har slitt med vekten min hele livet mitt. Jeg har prøvd ting som Weight Watchers og Jenny Craig, som aldri har jobbet så bra som de lovet. Jeg er en enslig mor med et barn hjemme, og jeg jobber også for graden min, så jeg har ikke tid til å gå på treningsstudio. da jeg fikk dette store forskningsprosjektet, så jeg det som en perfekt mulighet til å få en dypere titt på de naturlige muligheter til å gå ned i vekt, og det er da jeg fant ut kombinasjonen av Ketovatru og cider eddik (ACV). beste var at jeg fortalte vennene mine om det, og de kunne ikke tro at jeg gikk ned 17 kg på bare én måned. " -Jasmine Ohlson

Siden studien har Jasmine delt Ketovatru og eplecidereddik med Mark, som også har slitt med sin vekt. Marks resultater var enda mer imponerende enn Jasmines.

Mark gikk ned over 35 kg i 3 måneder med Jasmines råd om bruk av Ketovatru og Apple Cider.


Vi slo oss ned med Jasmine for å spørre henne mer om hvordan hun fant ut Ketovatru, og om det var alt hun pleide å miste 17 kg så fort.

Helserapporter 24: Fortell meg, hvordan visste du hvor du skal begynne?

Jasmine: For å være ærlig visste jeg det ikke. Jeg mottok et budsjett for universitetets prosjekt og tilbrakte nesten alt som studerte i detalj. Jeg så på andre tidligere undersøkelser, casestudier og til og med vellykkede vekttaprapporter fra andre.

Helse Rapporter 24: Så, hvordan fant du Ketovatru og Apple Cider eddik?

Jasmine: Det er veldig gøy. Jeg er en stor fan av Melissa, og mens jeg så andre vekttap historier, bestemte jeg meg for å se om jeg kunne finne ut mer om hvordan Melissa var i stand til å miste så mye vekt så raskt. Overraskende, selv med alle slipsene, var det ganske vanskelig å finne spesifikk informasjon om hvordan de gjorde det. Men jeg gjorde et radiointervju der de kreditert alle hans vekttap til kombinasjonen av Ketovatru med eple cider eddik.

Helserapporter 24: Var det dyrt å få denne Ketovatru ?

Jasmine: Det var faktisk ikke så dyrt i det hele tatt, tusen takk. Da jeg hadde funnet ut Ketovatru og Apple Cider eddik, hadde jeg ca $ 130 igjen i prosjektbudsjettet. Fordi Ketovatru er en helt naturlig formel, koster det ikke leverandøren mye å produsere den. I tillegg ga de meg en gratis prøveperiode i 1 måned og jeg betalte bare for frakt! Så jeg fikk Ketovatru for 50 kr og kjøpte en flaske eple cider eddik for 60 kr fra en lokal matbutikk, og jeg hadde fortsatt 20 igjen i mitt budsjett!

Helserapporter 24: Det er imponerende! Kan du forklare hvordan det virker?

Jasmine: Det er ikke mye bak det, og det er det som gjør alt så interessant. Hver morgen lagde jeg te med 1 - 2 teskje eple cider eddik og tok Ketovatru med den. Annet enn det, endret jeg ikke en ting i min daglige rutine. 30 dager senere er jeg 17kg smalere i livet og i bedre form enn noensinne!

Siden hun har hjulpet sin venn Mark, har Jasmine gått videre for å dele oppskriften til Ketovatru og Apple Cider Eddik med mange andre på Facebook!


Hvorfor er Ketovatru så effektiv?

Ketovatru inneholder den naturlig forekommende ingrediensen, hydroksy-syre, som øker vekttapet ved å blokkere overflødig kroppsfettproduksjon mens dormant metabolisme øker med mer enn 130%. Denne kombinasjonen gjør at kroppen går fra en fettforbrenningstilstand til en fettfallsstatus mens du hviler.For våre lesere har Jasmine Ohlson gitt en ukentlig uke av vekttapet, hvilken eplecider-venn hun brukte (Bragg) og lenken til en 1 måneders gratis prøveversjon av Ketovatru.

Resultat - Jasmine falt 17 kg rent kroppsfett på bare 1 måned med Ketovatru

1. Bland i et glass, 1-2 teskjeer med organisk eplecidereddik med varmt vann.

2. Om morgenen ta en Ketovatru- kapsel med din drikke.

Uke en:

En uke etter at jeg begynte å kombinere Ketovatru med eplecider eddik hver morgen, ble jeg forbauset over de dramatiske resultatene. Min energinivå var høy og jeg var ikke engang sulten. En velkommen bivirkning av Ketovatru er dens evne til å kurere appetitten.

Best av alt, jeg endret ikke engang noe i min daglige rutine. Dag 7 Jeg kom på klokka og kunne ikke tro på mine øyne. Jeg hadde gått ned 10 kg. Men jeg var fortsatt ikke overbevist, fordi de sier å miste mye vann i begynnelsen av hver diett. Jeg ønsket å vente og se resultatene i de kommende ukene.

Uke fire:

Etter fjerde uke var mine endelige resultater sjokkerende. Jeg mistet utrolig 17 kg siden jeg startet med Apple cider eddik og Ketovatru ! Det føles herlig å dele det med andre mennesker som også sliter med sin vekt. Bruken av Ketovatru i uke 4, gikk jeg ned de siste 7 kg og fortsatt sterk.

4-uker-1

* Merk! Jasmine Ohlson har jobbet med de offisielle leverandørene av Ketovatru for midlertidig å gi gratis prøver i 1 måned til våre lesere!

** Oppdatering: BEGRENSEDE BESTEMMELSER TILGJENGELIG - Fra Wednesday, April 22, 2020 er det fortsatt eksempler tilgjengelig!

(354) Leserne har hevdet vårt spesielle gratis tilbud i dag
Trinn 1 RISK GRATIS 30 DAGER Ketovatru FÅ DITT GRATIS FLASK
Gratis prøvekampanje er fremdeles tilgjengelig - Skynd deg, mens varene varer!
Wednesday, April 22, 2020