Student upptäcker snabbaste sättet att gå ner i vikt - 17 kg på 1 månad!


(Health Reports 24) - Jasmine Ohlson, en student vid Oxford Universitet, kunde gå ner 17 kg (mest magfett) på 1 månad utan att någonsin använda en krona av sina egna pengar. Jasmine studerar näringsvetenskap på Oxford och för ett obligatoriskt forskningsprojekt tyckte Jasmine att det skulle vara perfekt att använda universitetsmedel för att få reda på hur man skulle kunna ta tag i hennes viktminskning. Enligt Jasmine var "den dyraste delen av allt att hitta vad som fungerade. Men den faktiska lösningen kostade bara ca 50 kr."

"Jag har kämpat med min vikt hela mitt liv. Jag har testat saker som Viktväktarna och Jenny Craig, som aldrig har fungerat lika bra som de lovade. Jag är en ensamstående mamma med ett barn hemma och jag arbetar också för min examen, så jag har ingen tid att gå till gymmet. När jag tilldelades detta stora forskningsprojekt såg jag det som ett perfekt tillfälle att få en djupare titt på de naturliga möjligheterna att gå ner i vikt och det var då jag fick reda på kombinationen av Ketovatru och äppelcidervinäger (ACV). Det bästa var att jag berättade för mina vänner om det och de kunde inte tro att jag gick ner 17 kg på bara en månad." -Jasmine Ohlson

Sedan studien har Jasmine delat Ketovatru och äppelcidervinäger med Mark, som också har kämpat med sin vikt. Marks resultat var ännu mer imponerande än Jasmines.

Mark gick ner över 35 kg under 3 månader med Jasmines råd om att använda Ketovatru och äppelcider.


Vi slog oss ner med Jasmine för att fråga henne mer om hur hon fick reda på Ketovatru och huruvida det var allt hon brukade förlora 17 kg så snabbt.

Health Reports 24: Berätta, hur visste du var du skulle börja?

Jasmine: För att vara ärlig visste jag inte det. Jag fick en budget för projektet av universitetet och spenderade nästan allt på att undersöka det i detalj. Jag tittade på andra tidigare undersökningar, fallstudier och till och med framgångsrika viktminskningsberättelser av andra.

Health Reports 24: Så, hur fick du reda på Ketovatru och äppelcidervinäger?

Jasmine: Det är egentligen rätt roligt. Jag är ett stort fan av Melissa, och medan jag tittade på andra viktminskningshistorier bestämde jag mig för att se om jag kunde få reda på mer om hur Melissa kunde gå ner så mycket vikt så snabbt. Överraskande nog, även med alla löpsedlar, var det ganska svårt att hitta konkret information om exakt hur de gjorde det. Men jag hittade en radiointervju där de krediterade hela sin viktminskning till kombinationen av Ketovatru med äppelcidervinäger.

Health Reports 24: Var det dyrt att få denna Ketovatru?

Jasmine: Det var faktiskt inte så dyrt alls, tack och lov. Då när jag hade fått reda på Ketovatru och äppelcidervinäger, hade jag cirka 130 kr kvar i min projektbudget. Eftersom Ketovatru är en helt naturlig formel, kostar det inte leverantören mycket att tillverka den. Dessutom gav de mig faktiskt ett gratis prov för 1 månad och jag betalade bara för frakten! Så jag fick Ketovatru för 50 kr och köpte en flaska äppelcidervinäger för 60 kronor från en lokal mataffär, och jag hade fortfarande 20 kvar i min budget!

Health Reports 24: Det är imponerande! Kan du förklara hur det fungerar?

Jasmine: Det ligger inte så mycket bakom det, och det är det som gör det hela så intressant. Varje morgon gjorde jag te med 1 - 2 tsk äppelcidervinäger och tog Ketovatru med den. Annat än det ändrade jag inte en enda sak i min dagliga rutin. 30 dagar senare så är jag 17 kg smalare i midjan och i bättre form än någonsin!

Sedan hon hjälpt sin vän Mark har Jasmine gått vidare för att dela receptet för Ketovatru och äppelcidervinäger med många andra på Facebook!


Varför är Ketovatru så effektiv?

Ketovatru innehåller den naturligt förekommande ingrediensen, hydroxycitric syra, vilket ökar viktminskningen genom att blockera överskott av kroppsfettproduktion samtidigt som vilande metabolism ökar med mer än 130 %. Denna kombination gör att kroppen går från ett fettsamlande tillstånd till ett fettförluststillstånd medan du vilar.För våra läsare så har Jasmine Ohlson gett en plan vecka för vecka av hennes viktminskning, vilken äppelcidervinägen hon använde (Bragg) och länken för att få ett gratisprov för 1 månad av Ketovatru.

Resultat - Jasmine gick ner 17 kg rent kroppsfett på bara 1 månad med Ketovatru

1. Blanda i ett glas, 1-2 teskedar ekologisk äppelcidervinäger med varmt vatten.

2. På morgonen ta en Ketovatru kapsel med din dryck.

Vecka ett:

En vecka efter att börjat kombinera Ketovatru med äppelcidervinäger varje morgon blev jag förvånad över de dramatiska resultaten. Min energinivå var uppe i topp och jag var inte ens hungrig. En välkommen biverkning av Ketovatru är dess kraft att bota aptiten.

Bäst av allt förändrade jag inte ens någonting i min dagliga rutin. Dag 7 klev jag på vågen och kunde inte tro på mina ögon. Jag hade gått ner 10 kg. Men jag var fortfarande inte övertygad, eftersom de säger att man förlorar mycket vikt av vatten i början av varje diet. Jag ville vänta och se resultaten under de kommande veckorna.

Vecka fyra:

Efter den fjärde veckan var mina slutresultat chockerande. Jag förlorade otroligt totalt 17 kg sedan jag började med äppelcidervinäger och Ketovatru! Det känns underbart att dela det med andra människor som också kämpar med deras vikt. Användning av Ketovatru i vecka 4, jag gick ner de sista 7 kg och fortfarande going strong.

4-weeks-1

* OBS! Jasmine Ohlson har arbetat med de officiella leverantörerna av Ketovatru för att tillfälligt tillhandahålla gratisprover för 1 månad åt våra läsare!

** Uppdatering: BEGRÄNSADE PROV TILLGÄNGLIGA - Från och med Wednesday, May 13, 2020 finns det fortfarande prover tillgängliga!

(354) Läsare har gjort anspråk på vårt speciella gratis erbjudande i dag
Steg 1 RISKFRIA 30 DAGAR AV Ketovatru FÅ DIN GRATIS FLASKA
Gratis provkampanj finns fortfarande tillgänglig
Wednesday, May 13, 2020 - Skynda, medan lagret räcker!